Inscriere Master Philosophical Counselling and Consulting – UVT

PCC uvt
Uncategorized

Inscriere Master Philosophical Counselling and Consulting – UVT

În sesiunea din septembrie încă vă mai puteți înscrie la Masterul de Philosophical Counselling and Consulting din cadrul Facultății de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării al UVT.

Primul program de acest gen din România şi singurul desfășurat în limba engleză din Europa, Masteratul internaţional în Consiliere şi consultanţă filosofică se va desfăşura, în limba engleză, în parteneriat cu programe similare consacrate din Italia și Franța și cu specialişti formatori din alte ţări (Marea Britanie, Statele Unite, Olanda, Germania, Portugalia, etc.).

Programul oferă cunoştinţe teoretice aplicate şi deprinderi de a utiliza instrumente și metodologii adecvate sprijinului persoanelor sau grupurilor care se confruntă cu probleme  existenţiale, relaţionale, etice şi decizionale în experiența lor individuală sau în contexte sociale şi profesionale. Nivelul de exigență practicat de cadrele didactice și de marele număr de experți colaboratori din străinătate este unul ridicat (conform standardelor occidentale), fapt care explică procentele nu întotdeauna foarte ridicate de promovabilitate și absolvire.

Consilierea şi consultanţa filosofică se aplică pe scară din ce în ce mai largă în ţările civilizate unui spectru tot mai cuprinzător de probleme, care au generat profesii, de la consultanţa etică, în afaceri, comunități și facilitare în filosofia pentru copii, până la cea care se adresează problemelor strict individuale ale clienţilor ce implică mai adesea o regândire a valorilor şi credinţelor acestora prin recurgere la metode de rezolvare raţională a conflictelor bazată pe instrumente critic-analitice, argumentative şi dialogale specifice filosofiei.

Termen limita de înscriere 16 Septembrie 2023 – 16:00.

Link descriere și înscriere la program https://admitere.uvt.ro/program/philosophical-counselling-and-consultancy/#prezentare-program-de-studii

Leave your thought here

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *