Portofoliu

Portofoliu

Gândire Critică pentru companii

Consiliere și consultanță filosofică

Descriere training și beneficii pentru participanți: folosește tehnica dialogului socratic pentru identificarea blocajelor, tiparelor de gândire nesănătoase și a valorilor personale.

Este recomandat grupurilor sau persoanelor care:

  • vor să-și definească valorile și misiunea;
  • au dileme la care caută soluții;
  • au o gândire mai rațională și la care nu au funcționat metodele clasice de consiliere psihologică și training.

Filosofie pentru copii

Philosophy for Children & Communities

Descriere training și beneficii pentru participanți: aduce în prim plan conceptele filosofice folosind povești și o serie dedicată de întrebări de tip socratic.

Stimulează gândirea critică, imaginația și creativitatea.

Workshop Conducere Preventivă online

cu elemente de gândire critică

Descriere training: Este un workshop teoretic ce folosește gândirea critică și identificarea erorilor de gândire și a stilului de condus propriu și a comportamentelor potențial periculoase ale tuturor participanților la trafic. Este bazat pe bunele practici și experiența cumulată a sute de șoferi experimentați.

Beneficii pentru participanți:

  • noțiuni de conducere preventivă,
  • conștientizarea limitelor proprii,
  • conștientizarea pericolelor din trafic,
  • prevenirea accidentelor prin ancore psihologice,
  • identificarea situațiilor posibil periculoase înainte ca acestea să aibă loc,
  • conducerea ecologică,
  • siguranța conducerii cu pasageri - vigilență, judecată și îndemânare.

Diferențiator: este singurul online de pe piață pentru că folosește puterea conștientizării și a gândirii analitice.

Sesiuni de coaching cu instrumentul Points of You™

Descriere sesiune și beneficii pentru participanți: ajută la deschiderea participanților într-un timp foarte scurt, îmbunătățește gândirea creativă și critică, identificarea sau definirea valorilor personale, autocunoasterea, cunoașterea membrilor echipelor și coeziunea echipelor, identificarea tiparelor de gândire, a punctelor forte și punctelor slabe, stabilirea de obiective.

Diferențiator - se poate face debriefing pe o gama foarte variată de teme cum ar fi comunicarea, integrarea de noi membri în echipa, conflict management, tip feedback… etc.

Despre mine

Cine sunt eu?

Sunt absolvent de Psihologie și Teologie și masterand la Facultatea de Ştiinţe Politice, Filosofie și Ştiinţe ale Comunicării din cadrul UVT specializarea “Philosophical counselling and consultancy”.

Am absolvit mai multe cursuri de Formator - “Train The Trainers”, “The Art & Science of Coaching”, certificare APPA de facilitare Dilemma Training,  vânzare consultativă, Public Speaking, certificări Psych-K™ și POINTS OF YOU™ PRACTITIONER cu acreditare Points of You™ nivel 2 (instrumente creative pentru training, coaching și dezvoltare personală) având sute de ore de practica.

Am 10 ani de experiență în vânzări, 8 ani de management și peste 6 ani de Training Manager, trainer, coach și consultant. Am fost coordonatorul proiectelor prin care Autonom a obținut 5 ani consecutivi premiul „Best Employer” acordat de AON România și este certificat de WorldBlu că promovează democrația și libertatea în cadrul organizației.

Am experiență de speaker și facilitator la diferite conferințe și evenimente - Business Days, Azimut Zoom IN, Healthiest Companies - Well-Being Organizațional și multe altele.

Înainte de toate, sunt pasionat de voluntariat pentru a putea da ceva înapoi comunităților din care fac parte activ și pentru a schimba calitatea vieții celor din jurul meu. Cărțile oferă acces la foarte multe informații, însă interacțiunea umană este pentru mine magie.

Motto-ul meu este:

"Poți învăța ceva de la orice om, dacă ești suficient de atent și deschis."